Runtastic Pro

De perfecte metgezel bij het sporten

Runtastic Pro is een app waarmee je je sportieve activiteiten bijhoudt. Sla de gegevens over je trainingen op, zoals de afstand, tijd, het aantal verbrande calorieën en ga zo maar door. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Handige weersvoorspellingen
  • Functie autopause
  • Nauwkeurige gegevens
  • Trainingen delen

TEGEN

  • Google Earth nodig voor 3D-kaarten

Excellent
9

Runtastic Pro is een app waarmee je je sportieve activiteiten bijhoudt. Sla de gegevens over je trainingen op, zoals de afstand, tijd, het aantal verbrande calorieën en ga zo maar door.

Runtastic Pro gebruikt de gps van je telefoon om je route op te slaan op een kaart die je tijdens of na je training kunt bekijken. Daarnaast kun je extra informatie opslaan (zoals het weer, je gevoelens na de training en je hartslag) voor meer inzicht in je. Als je je registreert als gebruiker (gratis) kun je op je account extra gedetailleerde informatie over je trainingen vinden.

Via FacebookTwitter e-mail deel je de gegevens van je trainingen online en vergelijk je je resultaten met die van je vrienden. Maar de meest spectaculaire optie van Runtastic Pro is de mogelijkheid je routes op 3D-kaarten te bekijken.

De voordelen van Runtastic Pro

De Android-versie van Runtastic Pro bevat een aantal exclusieve opties die zeker de moeite waard zijn: handige weersvoorspellingen, de functie autopause (als je bijvoorbeeld voor een stoplicht staat), tabellen met je doelen en nog veel meer.

Of je nu net begint met sporten of je trainingen professioneel en gedetailleerd wilt bijhouden, Runtastic is je ideale sportpartner.

Runtastic Pro

Download

Runtastic Pro